31. 10. 2017

Luxus bez masa – pochutná si úplně každý!

Zima se blíží, ale zahřát vás nemusí jen kus masa. Přijďte vyzkoušet jaká kouzla umí vegetariánská kuchyně. Od středy 1. listopadu nabízíme bezmasé speciality – od polévky přes carpaccio, guláš nebo karbanátky.

Vyberte si!

Polévka

Fazolová z becoků s karotkou, cibulkou, domácí chléb / 35 Kč

Předkrm

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a teplou bagetou / 65 Kč

Hlavní jídla

Plněné žampiony portobello, gratinované brambory se smetanou, bylinkový dip / 119 Kč

Květákové karbanátky s ementálem a krupičkou a mrkvové karbanátky s kari, šťouchané brambory s cibulkou, bylinkový dip, listový salát  / 119 Kč

Houbový guláš se zakysanou smetanou žemlový knedlík s karotkou a špenátem (portobello, hlíva, žampion tmavý a bílý) / 129 Kč

Cizrnový salát s chili s kořenovou zeleninou a česnekem jogurtový dressing / 99 Kč